Grafische industrie

Als het gaat om het spoedtransport van uw drukwerk, reclame- en presentatiematerialen welke Just-in-Time op de door u gewenste locatie geleverd moeten worden, dan is Koeriersdienst Overijssel graag uw partner. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van transport voor de grafische industrie en onze klanten bestaan onder andere uit drukkerijen, reclame- en designbureaus.

Soorten transport

Voor het transport van uw grafische goederen biedt Koeriersdienst Overijssel veel verschillende soorten transport. Ons hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs heeft onder andere de beschikking over bakwagens, sprinters en standaard huiftrailers, indien gewenst voorzien van laadklep. Wij verzorgen het transport naar en vanaf leveranciers, tot aan en vanaf de daadwerkelijke ontvangers (door-to-door) en Just-in-Time.

Advies

Wilt u graag advies op maat of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >