Incourante colli transport

Koeriersdienst Overijssel is specialist in het organiseren van spoedtransport van incourante colli of ladingen met afwijkende gewichten en afmetingen. Ons werk onderscheidt zich in het leveren van maatwerk oplossingen, zelfs wanneer u zending niet onder de standaard afmetingen valt. Onze specialisten zijn er op gefocust om uw spoedzending waar en wanneer dan ook op bestemming te leveren. Ongeacht de hoogte, lengte, breedte of zwaarte van uw colli. Dit doen wij dag in, dag uit en altijd met persoonlijke service.

Advies spoedtransport incourante colli

De specialisten van Koeriersdienst Overijssel voorzien u graag van advies en een eventuele voorstel op maat. Bel +31 (0)85 – 484 86 36. Of stuur ons een mail: info@koeriersdienstoverijssel.nl voor meer informatie of een kostenraming op maat.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >