Voorwaarden & Condities

Koeriersdienst Overijssel (powered by Cargorilla Logistics) opereert uitsluitend als Expediteur. Op onze expeditie werkzaamheden zijn altijd de meest recente ‘Nederlandse Expeditievoorwaarden’ van kracht, gedeponeerd door de FENEX, ter griffis van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam, Arnhem, Breda en Rotterdam. Wanneer wij van u geen tegenbericht ontvangen, betekent dit, dat u automatisch akkoord gaat met de door ons gehanteerde voorwaarden. Tevens bent u er zich van bewust dat de FENEX condities te allen tijde eventuele condities uwerzijds uitsluiten. Het Nederlands recht wordt te allen tijde door ons toegepast, waarbij de rechtbank in Almelo bij uitsluiting is bevoegd. Koeriersdienst Overijssel kan tevens niet verantwoordelijk en aansprakelijk worden gehouden voor eventuele vorderingen van douane autoriteiten.

 

Koeriersdienst Overijssel werkt met een betalingstermijn van maximaal 21 dagen netto, welke strikt gehanteerd wordt. Indien schriftelijk overeengekomen kan en mag dit afwijken. Bij acceptatie van onze offerte gaat u automatisch akkoord met deze betalingstermijn. Alvorens wij uw transportopdracht goedkeuren, wordt er door ons een kredietbeoordeling uitgevoerd. Het is mogelijk, indien u dat wens, om een kopie van de POD’s / CMR’s na te sturen.

 

Overige voorwaarden

Voor onze op- en overslag diensten hanteren wij de Nederlands Opslagvoorwaarden van de FENEX.

 

Overige voorwaarden

Voor alle aanvullende diensten, zoals op- en overslag hanteren wij de Fenex Nederlandse Opslagvoorwaarden. Ook deze voorwaarden zijn onderstaand te downloaden, alsmede op de website van FENEX. Alle internationale transporteurs welke door Koeriersdienst Overijssel worden ingezet zijn dwingendrechtelijk verzekerd conform de CMR-voorwaarden.

 

Nederlandse Expeditievoorwaarden:

Nederlandse Expeditievoorwaarden (1 mei 2018)
Nederlandse Expeditievoorwaarden (1 mei 2018) Engels
Nederlandse Expeditievoorwaarden (1 mei 2018) Duits
Nederlandse Expeditievoorwaarden (1 mei 2018) Frans

 

Nederlandse Opslagvoorwaarden

Nederlandse Opslagvoorwaarden (15 november 1995)
Nederlandse Opslagvoorwaarden (15 november 1995) Engels

 

Overeenkomst internationaal vervoer van goederen over de weg

Verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >